Bliv elev

Er du klar på at blive elev på Blåkilde Efterskole?

Optagelse

For at blive elev på Blåkilde Efterskole, skal du søge om optagelse. Det gøres ved at udfylde tilmeldingsformularen på denne side.
Det er gratis at komme på listen.

Når vi har modtaget din tilmelding, sender vi en bekræftelse på, at du er optaget og kan regne med at få en plads. I september, året før du starter på opholdet, sender vi en skolekontrakt og en opkrævning med et tilmeldingsgebyr/depositum på kr. 2.000 kr.

Beløbet dækker depositum på ca. 1.000 kr., Efterskolesangbogen og et sæt elevtøj med skolens logo og navn på. Når vi har modtaget skolekontrakten og tilmeldingsgebyret er du endelig optaget.

Er der plads?

Du er velkommen til at ringe til skolen og få oplyst, om der er venteliste. Ring på: +45 97 37 11 63

Hvad koster et efterskoleophold?

Hver skole har en ugepris for det antal uger skoleåret varer. Blåkildes skoleår er på 42 uger.

Ugeprisen er i skoleåret 2019/2020: kr. 2.325,-. Betalingen for hele skoleåret er fordelt over 8 rater. Der ydes statstilskud oveni, og egenbetalingen kan beregnes i linket nedenfor.

Beregn din egenbetaling for Blåkilde Efterskole

Tilmelding til elevstævne!

Tilmeld dig ved at klikke på linket.