Ind i en anden verden

Kom med IND I EN anden verden!

Skal du være elev i 10. klasse på Blåkilde, så har du mulighed for at komme med IND I EN anden verden. Dermed bliver du en del af skolens rejseprojekt til Indien. Projektet er et samarbejde mellem KFUM og KFUK i Danmark, YMCA i Madurai (Indien), YWCA i Salem (Indien) og Blåkilde Efterskole.

Indien er på mange måder et rigt land, der i farver, dufte og indtryk er overvældende. Omvendt er der en lige så overvældende skævhed og uretfærdighed i Indien.

Gennem lokale partnerskaber i Indien konkretiseres FN´s 2015-mål ved, at vi engagerer os i projekter, der hjælper de svageste og mest trængende. Det første partnerskabsprojekt omhandler en lektiecafe for børn i slumområdet Muthupatty i udkanten af millionbyen Madurai.

Pris: 8.000 kr. – Prisen inkluderer visa, forsikring, rejsen, kost og logi.

Vacciner og lommepenge skal du selv sørge for.

Vi glæder os til at have dig med på rejsen!

Se film