Åbent hus på Blåkilde

Vi holder Åbent hus tirsdag d. 10. maj fra 18.00 – 21.00. Her skal du ikke booke tid – men blot møde op. Dig og din familie vil få en rundvisning på skolen og derefter er der en forfriskning i spisesalen. Her vil I også blive mødt af skolens ansatte, som gerne vil møde jer og fortælle endnu mere om skolen.

Vi glæder os til at se dig denne aften 🙂

Book en rundvisning

Kan du ikke komme til åbent hus tirsdag d. 10. maj, kan du læse om en anden mulighed for at se skolen her:

Vi vil med glæde vise dig rundt på Blåkilde Efterskole!

Som måske kommende elev vil du blive vist rundt af en nuværende elev.
Samtidig bliver dine forældre vist rundt af skolens forstander eller viceforstander.
Rundvisningen slutter med en fælles samtale og en forfriskning.

Herunder finder du en oversigt over vores fastlagte rundvisninger.
Hvis du ikke kan nogen af de fastlagte datoer, så er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os på tlf. 97 37 11 63, så vi kan lave en aftale en anden dag.

Du er velkommen til at tage venner og familie med til rundvisningen.

Vi glæder os til at se dig!

grafik-1

Udfyld for at booke

Du har booket en rundvisning på Blåkilde Efterskole og vil modtage en kvittering på mail inden længe.

Vi ses 🙂

Åbent hus d. 10. maj

Kom og få en rundvisning d. 10. maj eller se de andre datoer hvor du kan booke en rundvisning.