Klaver

Har du en Mozart i maven – eller kunne du bare godt tænke dig at kunne spille lidt for dig selv, så skal du vælge klaver som valgfag.

Klaver er et fantastisk smukt musikinstrument, der giver mulighed for at udtrykke alle følelser kun gennem brugen af dens fantastiske lyd.

Vi elsker at se eleverne spille klaver, og udøve deres musikalske side – netop derfor har vi oprettet denne linje.

Nybegynder eller øvet?

På dette valgfag har du muligheden for at lære et nyt instrument at kende eller forbedre det du allerede kan. Så selvom du er nybegynder eller øvet, er der plads til dig på valgfaget.

Vi arbejder både med noder og becifringer, og vi skal nok hjælpe dig med at lære det, hvis du ikke selv er bekendt med det. Det forventes at du øver dig fra gang til gang. Klaver kan være svært at mestre, men med lidt øvelse fra tid til anden, og med hjælp fra vores undervisere vil du være den nye mozart på ingen tid.

Tilmelding til elevstævne!

Tilmeld dig ved at klikke på linket.